keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Mukana morsiamen toiveiden toteuttamisessa

Ystäväni  sisar on menossa elokuussa naimisiin. Tulin kutsutuksi mukaan toteuttamaan hänen toivettaan saada pukeutua morsiuspukuun, jonka värillisen alusmekon päällä on valkoisista virkatuista pitsiliinoista koostuva mekko. Toivettaan toteuttamaan hän kokosi käsityötaitoiset läheiset ja ystävät, ja kun nämäkin edelleen kutsuivat omia ystäviään mukaan sain minäkin kokonaisuudesta ihanan palasen, -tehdä morsiuskimpun alle virkatun mansettiliinan. Olen toiveikas sen suhteen, että aikanaan, joskus syksyllä, saan laittaa blogiini kuvan myös siitä, miten upea morsiuskimpusta mansetin kanssa sitten tuli! Virkkasin ystävälleni, joka tulee sitomaan myös sisarensa morsiuskimpun, nyssäkkään mukaan rintakorumekanismilla varustetun koristekukkasen ja annoin lisäksi vanhaa lakanapitsiä, joita molempia hän voi halutessaan käyttää kootessaan morsiuskimppua. Kun morsiuspuku joskus aikanaan on valmis, se tulee olemaan varmaan samalla upea häälahja morsiamelle hänen ystäviltään.


4 kommenttia:

 1. KAunis ajatus tuo yhteinen hääpuku ja hirmuisen kaunis mansetti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin olin siitä syystä erityisen tyytyväinen lopputulokseen, etten löytänyt tästä kämpästä yhtä ainoaa virkatun pikkuliinan ohjetta. Alkuun on sovellettu valokuvaa toisesta liinasta ja loppuun mummini joskus käyttämää mallia, jolla olen tehnyt aiemmin punaisen pikkuliinan n 20 vuotta sitten.

   Poista
 2. Tulee olemaan varmasti ihan mieletön puku ja kimppu! Hauskaa kun katsoin tuota tekemääsi mansetti-liinaa, niin mietin että mitä ihmettä siinä no niin tosi tuttua. Juuri äsken tuskailin hyvin samanoloista liinaa kiinni kirpparilaukkuun! En tosin saanut sitä vielä kiinni, kun vuori tuli joka yrittämällä väliin, mutta vielä minä sen kesytän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ouppa,
   olin kokonaan skipannut kommenttisi, anteeksi! Kesä vei mennessään ja unohdin välillä koko blogin :D. Mukavaa kun olit poikennut, minäkin piipahdan kohta lukemassa sinun kuulumisesi!

   Poista