perjantai 17. toukokuuta 2013

Kirjat sisustuksessa, vol 1

Kamalan paljon enempää lisäpuhtia en olisi voinut yhdestä lehtijutusta saada. Kodin Kuvalehden numero 2/2013 löytyi taloyhtiön lehtikarusellista, ja lehdessä esiteltiin paljon lukevien ihmisten ratkaisuja kirjojen säilytykseen. Minäkin halusin olla paljon lukeva ihminen, ja hurahdin aivan täysin, -toki kuukautiskierrossakin sattui varmaan otollinen hetki, se "vähän ennen", jolloin saa odottamattoman energiapiikin. Palataan toinen kerta lehtijuttuun ja sen vaikutuksiin!

Kirjoista sisustuksessa kuitenkin sen verran, että lähetin tänään Tarravimman "Ilmianna idea" -linkin kautta tällaisen piirustukseni ehdotukseksi uudesta sisustustarrasta. Mikäli idea kelpaa tuotantoon, sen suunnittelija saa suunnittelemansa sisustustarran veloituksetta itselleen. Ulkomaisista nettikaupoista löysin kirjahyllyaiheisia sisustustarroja monivärisinä, mutta mustavalkoista pelkkiä kirjoja esittävää en mistään, siksi piirsin sellaisen itse. Ellei ideani kelpaa tarraksi, siitä voisi tehdä vaikka mustiin kehyksiin julisteita. Minä pitäisin tällaisesta itse, entä te? Kooksi ajatelin noin metrin mittaa leveyssuunnassa.








2 kommenttia:

  1. Tuo on hieno. :) Kelpaisi minullekin, mutta tällä ei kyllä olisi moiselle sopivaa seinää. Onneksi on kuitenkin kirjoja. Sitä toista kirjapostausta odottaessa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mullakaan ei olisi ollut tälle seinää vielä muutama viikko sitten, mutta mutta...!

    VastaaPoista